Om Ti på Topp

Lyst å oppleve noe av det beste naturen i Tromsø har å by på?

Ti På Topp er et godt tilrettelagt fjellvandringstilbud for alle, uansett alder og fysisk form, i perioden 29. mai - 2. oktober 2022. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i bedre fysisk form.

De lette og moderate toppene åpner først. Se menyvalget SISTE NYTT for hvilke turer som åpner når. Turene er åpne frem til og med søndag 2. oktober.

7 av 15 topper er nye av året. Start gjerne med de lette turene. De er korte og barnevennlige og godt egnet for å komme i gang. Etter hvert som du går deg i form kan du velge blant turer av ulik lengde og vanskelighetsgrad. God merking gjør det trygt og enkelt å finne frem.

Ti på Topp-hefte og ekstra registreringskort
Ti på Topp-heftet koster 270 kroner og inneholder det du trenger for å komme i gang. Her finner du kart med inntegnede ruter, rutebeskrivelser og registreringskort. Ekstra registreringskort koster 125 kroner. På registreringskortene finner du også påmeldingskoden du trenger for å registrere deg som deltaker. 

Heftet og ekstra registreringskort kan kjøpes på Jobb og Fritid på Jekta, Pyramiden Sport, Norli Bokhuset Libris i sentrum (Storgaten 86) og på Jekta, samt alle Coop­butikkene i Tromsø; Extra Tromsdalen, Kroken, Stakkevollan, Isrenna, Elverhøy,  Bjerkaker, Grønnegata, Workinnmarka, Hamna, Breivika og Storelva. De selges også på Obs Tromsø, Coop Marked Myreng og Coop Prix Strandkanten, Kystens Hus og Håpet.

Hvordan registrere seg som deltaker og registrere turer
Se under menyvalget 'Slik går du frem' for informasjon om hvordan du går frem for å registrere deg som deltaker og hvilke alternativer du har for å registrere turene.

Premieutdeling
Torsdag 17. november kl. 16.00 - 19.00 og lørdag 19. november kl. 11.00-15.00 arrangerer vi premieutdeling i fellesarealet ved Informasjonen på Jekta (plan 1). Vi har premie til alle som besøker syv ulike topper. Er du 12 eller yngre eller 70 år og eldre er premiekravet fem ulike topper.

Årets turbedrift / årets vennelag
I tillegg til årets turbedrift (her er det ingen begrensning på antall deltakere da rekkefølgen beregnes ut fra antall turer pr deltaker fra bedriften) kårer vi også årets vennelag (mellom 3 og 8 deltakere). Bedrifter kan også opprette lag internt i bedriften som kan konkurrere mot hverandre.

Årets turbilde
Vi kårer også årets turbilde. Her premierer vi i tillegg tilfeldig uttrekte bilder blant alle innsendte bilder. Noen av de innsendte bildene vil også bli brukt i neste års turhefte, så send derfor inn fine bilder fra turene dine, via Min side på nettsiden, appen (når du registrerer tur kommer det opp et spørsmål om du vi ta et bilde, som legges ut blant deltakerbildene), facebookgruppen eller del dem på Instagram; #tipåtopptromsø

Tilbake til hovedside