Om Ti på Topp

Lyst å oppleve noe av det beste naturen i Tromsø har å by på?

Ti På Topp er et godt tilrettelagt fjellvandringstilbud for alle, uansett alder og fysisk form, i perioden 3. juni - 30. september 2018. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i bedre fysisk form.

12 av 15 topper er nye av året. Start gjerne med de lette turene. De er korte og barnevennlige og godt egnet for å komme i gang. Etter hvert som du går deg i form kan du velge blant turer av ulik lengde og vanskelighetsgrad. God merking gjør det trygt og enkelt å finne frem.

Ti på Topp-heftet koster 260 kroner og inneholder det du trenger for å komme i gang. Her finner du kart med inntegnede ruter, rutebeskrivelser og registreringskort. Ekstra registreringskort koster 120 kroner. På registreringskortene finner du også påmeldingskoden du trenger for å registrere deg som deltaker. 

Ti på Topp-hefte og ekstra registreringskort selges hos Jobb og Fritid AS på Jekta Langnes, Pyramiden Sport, Eurosparbutikkene på Kvaløysletta, Storgata, Tomasjord, Langnes, Tromsdalen, Kræmer på Stakkevollveien og Bokhuset Libris i sentrum og på Jekta.

Kjøp Ti på Topp-hefte og vinn flotte premier - torsdag 21. juni kl. 19.00 på Jekta Storsenter, Tromsø.
Du som innen 21. juni kjøper heftet/kortet (eller allerede har kjøpt) må fremvise dette og fylle ut et lodd (fås på Jobb og Fritid). NB! Du må være tilstede ved trekningen kl 19.00 for å vinne. Oversikt over hva du kan vinne finner du under mappen 'SISTE NYTT'

Se under menyvalget 'Slik går du frem' for informasjon om hvordan du går frem for å registrere deg som deltaker og hvilke alternativer du har for å registrere turene.

Premieutdeling
Torsdag 22. november kl. 16.00 - 19.00 og lørdag 24. november kl. 11.00-15.00 arrangerer vi premieutdeling på Jobb og Fritid på Jekta. Vi har premie til alle som besøker syv ulike topper. Er du 12 eller yngre eller 70 år og eldre er premiekravet fem ulike topper.

Årets turbedrift / årets vennelag
I tillegg til årets turbedrift (her er det ingen begrensning på antall deltakere da rekkefølgen
beregnes ut fra antall turer pr deltaker fra bedriften) kårer vi også årets vennelag (mellom 3 og 8 deltakere). Bedrifter kan også opprette lag internt i bedriften som kan konkurrere mot hverandre.

Årets turbilde
Vi kårer også årets turbilde. Her premierer vi i tillegg tilfeldig uttrekte bilder blant alle innsendte bilder. Noen av de innsendte bildene vil også bli brukt i neste års turhefte, så send derfor inn fine bilder fra turene dine.

Tilbake til hovedside